عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

هشدار دیپلمات روس درباره خطر درگیری بین قدرت‌های هسته‌ای با اقدامات ناتو

دیپلمات روس تأکید کرد که اقدامات کنونی کشورهای عضو ناتو خطر درگیری بین قدرت‌های هسته‌ای را افزایش می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۲۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 10
کد خبر: ۲۴۹۲۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، «کنستانتین گاوریلوف» رئیس هیئت روسیه در مذاکرات وین درباره امنیت نظامی و کنترل تسلیحات اعلام کرد که خروج غرب از توافق‌نامه‌های مربوط به کنترل تسلیحات و جاه طلبی آن برای دستیابی به «شکست راهبردی» بر روسیه خطر درگیری بین قدرت‌های هسته‌ای را افزایش می‌دهد.

 

این دیپلمات روس در گفت‌وگو با اسپوتنیک افزود که می‌توان مشاهده کرد که ناتو چطور از طرف اوکراین، به راحتی خود را در گرداب رویارویی با روسیه می‌اندازد.

 

گاوریلوف همچنین گفت: آنها با نادیده گرفتن همه اسنادی که در زمینه کنترل تسلیحات و اعتمادسازی به تصویب رسیده است، برای دستیابی به یک شکست راهبردی برای کشورمان شرط بندی کرده اند. همه اینها خطر یک درگیری نظامی مستقیم بین قدرت‌های هسته‌ای با عواقب غیرقابل پیش بینی را به همراه دارد.»

 

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه نیز اوایل تیرماه اعلام کرد که در شرایط کنونی جهان خطر درگیری مستقیم مسلحانه بین قدرت‌های هسته‌ای وجود دارد.

 

وی دراین‌باره گفت: ما به نتیجه رسیده‌ایم که خطرهای درگیری مستقیم بین قدرتهای هسته‌ای بسیار بالاست. مخالفان غربی عمداً شرایط غیرقابل‌قبولی را برای مذاکرات امنیتی با مسکو ایجاد می‌کنند.

 

ریابکوف همچنین افزود: ما به این نتیجه رسیده ایم که باید به آینده فکر کنیم و چگونه خطرات یک درگیری مستقیم را به حداقل برسانیم. گفتگوی حرفه‌ای در مورد این موضوع باید ادامه یابد. متأسفانه مخالفان ما رسماً شرایط غیرقابل قبول عمدی را برای این موضوع مطرح کردند.

 

به گفته این دیپلمات روس، غرب پیشنهاد می‌کند سیاست خصمانه خود در قبال روسیه را فراموش کنیم و به گفت و گو در آن قالب‌ها بازگردد، همانطور که قبل از بحران کنونی در روابط روسیه و غرب بود./ مهر

ارسال نظر